Vill du arbeta extra som intervjuare till våra brukarrevisioner?

OBS! Vi tar inte emot fler ansökningar för denna omgång. Håll utkik på vår hemsida för framtida annonser. NSPH Västra Götaland genomför årligen brukarstyrda brukarrevisioner. Nu söker vi dig som vill arbeta extra med att intervjua brukare i socialpsykiatriska verksamheter i Göteborgs Stad. Intervjuerna handlar om vad brukarna tycker är bra och mindre bra med stödet de får.

Vem vi söker

Vi söker dig som tycker brukarperspektiv inom psykiatrisk vård är viktigt. Vi vill att du har erfarenhet av psykisk ohälsa – antingen för egen del eller som anhörig. Du behöver inte ha någon specifik utbildning eller vara en erfaren intervjuare sedan tidigare, vi utbildar dig för uppdraget.

 

Omfattning och plats

Intervjuare är ett behovsstyrt extrajobb med start efter sommaren 2023. Antalet uppdrag varierar från termin till termin. Du bestämmer själv hur många och vilka intervjuer du vill genomföra. Timlönen är 250 kronor.

Du intervjuar brukare i socialpsykiatriska verksamheter i Göteborgs Stad. Det kan till exempel vara boendestöd och boenden med särskild service.

 

Intresserad?

Kontakta brukarrevisioner@gmail.com. Urval sker löpande, med uppehåll vecka 27-31.
Vi vill ha din intresseanmälan senast 15 augusti.

Annonsen i pdf för utskrift