Vill du arbeta extra som intervjuare?

31 augusti, 2022

Nu söker vi brukarrevisorer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa som vill intervjua brukare i våra brukarundersökningar.

NSPH Västra Götaland och Göteborg genomför årligen brukarstyrda brukarundersökningar. Nu söker vi dig som vill intervjua brukare i våra brukarundersökningar. Materialet från intervjuerna sammanställs av våra samordnare till en rapport. På så sätt får verksamheterna reda på vad de behöver förändra för att göra stödet ännu bättre.

Vem vi söker
Vi söker dig som tycker brukarperspektiv inom psykiatrisk vård är viktigt. Vi vill att du har egen erfarenhet av psykisk ohälsa – antingen för egen del eller som anhörig. Du behöver inte ha någon specifik utbildning eller vara en erfaren intervjuare sedan tidigare, vi utbildar dig för uppdraget.

Omfattning och plats
Intervjuare är ett behovsstyrt extrajobb. Antalet uppdrag varierar från termin till termin. Du bestämmer själv hur många och vilka intervjuer du vill genomföra. Timlönen är 250 kronor.

I första hand intervjuar du brukare i socialpsykiatriska verksamheter i Göteborgs Stad. Det kan till exempel vara boendestöd och boenden med särskild service. Det kan även uppstå behov av att genomföra intervjuer på verksamheter i andra delar av Västra Götaland. Du bestämmer själv om du endast vill göra intervjuer i Göteborg eller även utanför Göteborg.

Intresserad?
Kontakta lotten@nsphvastragotaland.se. Vi påbörjar urval i mitten av september och hör av oss till dig om du är aktuell för uppdraget.

Webbutbildning i brukarinflytande är klar!

25 januari, 2023
Flera av oss på NSPH Västra Götaland och Göteborg har levt med Webbutbildning i brukarinflytande under en lång tid. Nu kan vi med stor glädje meddela att webbutbildningen är klar! Syftet med webbutbildningen är att på ett lättillgängligt och inspirerande sätt stödja till en långsiktig ...
Läs mer

Sprid eller svara på undersökning om ungdomsmottagningar

11 januari, 2023
Vill du hjälpa oss att sprida en enkät till en brukarundersökning om vad ungdomar i Västra Götaland tycker om ungdomsmottagningar? Eller vill du själv delta i undersökningen? Under vårterminen gör NSPH Västra Götaland och Göteborg en brukarundersökning i enkätform om vad ungdomar upp ...
Läs mer

God jul och gott nytt år!

22 december, 2022
Vi på NSPH Västra Götaland och Göteborg vill önska dig en god och fridfull jul och ett gott nytt år! Vi på kansliet är lediga i mellandagarna men vi ses igen i januari! Vi vill också påminna om att julen tyvärr inte är en fridfull tid för alla. För de som mår dåligt, är sjuka oc ...
Läs mer