Vill du arbeta extra som intervjuare?

Nu söker vi brukarrevisorer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa som vill intervjua brukare i våra brukarundersökningar.

NSPH Västra Götaland och Göteborg genomför årligen brukarstyrda brukarundersökningar. Nu söker vi dig som vill intervjua brukare i våra brukarundersökningar. Materialet från intervjuerna sammanställs av våra samordnare till en rapport. På så sätt får verksamheterna reda på vad de behöver förändra för att göra stödet ännu bättre.

Vem vi söker
Vi söker dig som tycker brukarperspektiv inom psykiatrisk vård är viktigt. Vi vill att du har egen erfarenhet av psykisk ohälsa – antingen för egen del eller som anhörig. Du behöver inte ha någon specifik utbildning eller vara en erfaren intervjuare sedan tidigare, vi utbildar dig för uppdraget.

Omfattning och plats
Intervjuare är ett behovsstyrt extrajobb. Antalet uppdrag varierar från termin till termin. Du bestämmer själv hur många och vilka intervjuer du vill genomföra. Timlönen är 250 kronor.

I första hand intervjuar du brukare i socialpsykiatriska verksamheter i Göteborgs Stad. Det kan till exempel vara boendestöd och boenden med särskild service. Det kan även uppstå behov av att genomföra intervjuer på verksamheter i andra delar av Västra Götaland. Du bestämmer själv om du endast vill göra intervjuer i Göteborg eller även utanför Göteborg.

Intresserad?
Kontakta lotten@nsphvastragotaland.se. Vi påbörjar urval i mitten av september och hör av oss till dig om du är aktuell för uppdraget.